Kezdés

2010.05.17. 13:15

Ha akarsz venni egy jó biciklit (70 ezer felett vannak inkább), ami tetszik neked nagyon, akkor nézd meg a felszereltségét! A legfontosabb a váltó. Shimano Tourney, az a legrosszabb, ilyen van a teszkóbájkokon is. Amin Shimano Altus van, hát arra már mondhatjuk, hogy nem a legrosszabb. Utána jön a Shimano Acera, és a Shimano Alivio. Ezek már elég jó fajták. Ez nem tud olyan könnyen tönkre menni. A Shimano Deore-ra már mondhatjuk, hogy középkategóriás, elég jó. Hogyha ettől jobb van a gépen, akkor nyugodt lehetsz. A villa, hogyha merev akkor annyit nem kell bajlódni, de ha telós nézd meg a márkát. A Sr Suntour, az RST, a Manitou, a Marzocchi, és a Rock Shox ami elég jó, de még van egy két jó márka. Azt is megnézheted, hogy alumínium vagy acélvázas. Az alumínium azért jobb, mert nem rohad, és könnyű. Fékből biztos, hogy jó az Avid, a Shimano és a Tektro. Szóval, ha jó a felszereltsége a bringának és tetszik is, akkor nyugodtan megveheted.

A bejegyzés trackback címe:

https://kisbicajos.blog.hu/api/trackback/id/tr82009895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

salak 2010.05.21. 13:00:07

Ha az acélváz alatt a ma kapható olcsó hi-tenre gondolsz, akkor igazad van. A régi cro-mo vázak viszont ha karbantartod őket örökéletűek az aluhoz képest, és még rugósvilla sem kell.
süti beállítások módosítása